ALTER

MEDIATION | TEAMONTWIKKELING | COACHING       T (050) 360 36 75

Opdrachten

 

Wij werken zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven en organisaties. Tot onze  klantenkring behoren onder meer overheidsinstanties (gemeenten, de Belastingdienst, provincies, etc.), zorginstellingen en ziekenhuizen (waaronder het UMCG en het Martiniziekenhuis), verschillende onderwijsinstellingen (waaronder de Rijksuniversiteit Groningen, de Hanzehogeschool en tal van basisscholen en scholengemeenschappen in de regio). Regelmatig ook doen wij trajecten voor het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast doen we zaken die doorverwezen worden door de Rechtbank of op doorverwijzing van een rechtsbijstandsverzekering.

 

In de opdrachten die wij krijgen, zien wij dat steeds vaker gevraagd wordt om onze inspanningen in eerste instantie te richten op een verbetering van de verstandhouding. Het spreekt klanten aan dat ons uitgangspunt is mensen weer in hun kracht te zetten in plaats van ons uitsluitend te richten op wat fout gaat.

 

Omdat wij ons qua aanpak en deskundigheid onderscheiden van andere bureaus worden wij ook steeds vaker benaderd door organisaties die niet in Noord-Nederland gevestigd zijn. Zo hebben wij in het verleden een groot traject gedaan voor Rijkswaterstaat Noord-Holland (waarbij het ging om een woonbotenlocatie met meer dan honderd schepen en zo'n 150 mensen) en hebben wij een bijdrage mogen leveren aan het ontwikkelen van een breed samenwerkingsverband van hulp- en dienstverleners binnen verschillende wijken in Breda.